Resultaten voor dior homme sport


    
dior homme sport

DIOR HOMME SPORT EDT Planet Parfum.
Klik hier om de afbeelding te vergroten. Naar een vriendin sturen. Eau de Toilette. Dior Homme Sport. Eau de Toilette. Dior Homme Sport is een echo van de hedendaagse en ontspannen energie die de Dior Homme-couture uitstraalt. Volume: Selecteren Volume.
bol.com Dior Homme Sport 150 ml Eau de toilette for Men.
De geuren in deze serie varieren van Dior Homme Sport, Dior Homme Intense en Dior Homme Dune, met ieder hun eigen topnoten, m lees meer. Dior Homme 100 ml Eau de toilette for Men. Dior Homme 125ml Eau de Cologne for Men.
DIOR HOMME SPORT EAU DE TOILETTE ICI PARIS XL Belgique / België / Belgien.
Dior Homme Sport is een echo van de hedendaagse en ontspannen energie die de Dior Homme-couture uitstraalt. De geur gekleurd met een iristoets werd in de aanzet verrijkt met een akkoord van gember uit Tanzania en in de basis met een akkoord van ceder uit Virginia.
Dior Homme Sport Eau de Toilette by Christian Dior.
Dior Homme Sport bevat frisse, fruitige en kruidige toetsen maar behoudt de sexy houttoetsen die zo typisch zijn voor Dior Homme. Een emblematische geur van Dior Homme, een expressie van zijn filosofie die steunt op vitaliteit, sensualiteit, energie en raffinement.
Dior Homme Sport 2017 Christian Dior cologne een nieuwe geur voor heren 2017.
Deze pagina bevat informatie, beoordelingen, parfumcomposities, foto's, nieuwe advertenties, vintage posters en video's' over Christian Dior Dior Homme Sport 2017 fragrance maar wij staan niet garant voor de nauwkeurigheid van de informatie. Als je meer informatie hebt over Christian Dior Dior Homme Sport 2017, dan kan je dit toevoegen aan onze database door het toevoegen van een persoonlijke parfumbeoordeling.
DIOR HOMME SPORT VERY COOL SPRAY ICI PARIS XL Belgique / België / Belgien.
De nieuwe manier van parfumeren inspireerde François Demachy bij de aanpassing van de samenstelling van Dior Homme Sport Eau de Toilette. Hij verminderde lichtjes de cedraatnoot in de top zodat die niet te bitter was en gaf meer ruimte aan de rondere en fruitigere bloedsinaasappel.
bol.com Dior Homme Sport 100 ml Eau de toilette for Men.
Dior Homme is een mix tussen traditie en moderniteit. De geuren in deze serie varieren van Dior Homme Sport, Dior Homme Intense en Dior Homme Dune, met ieder hun eigen topnoten, m lees meer. Dior Homme 100 ml Eau de toilette for Men.
Dior Homme Sport 50 ml Eau de toilette for Men Parfumerie online BESLIST.be Ruim assortiment.
De basis sluit af met sandelhout, rozemarijn en lavendel. Merk: Dior Product: Homme Sport Inhoud: 50 ml Type.: Christian Dior Dior Homme Sport eau de toilette spray 125 ml. Christian Dior Dior Homme Sport eau de toilette spray 75 ml.

Contacteer ons